Sunday, December 15, 2013

Life is very beautiful

Assalamualaikum wr. wb
In this day accompanied by the patter of rainfall around where i live
i wanted to write about beauty
if we talk about the beauty that exists in this world it will never be finished
because this world has so much beauty

Here i will write a small part of the beauty that is in this world
this is not about facial beauty,,, but the beauty of life
so much beauty in this world
we all will find the beauty of it depends on how we feel it

Had i say i write by accompanied rainfall
it also includes part of the beauty
because i feel that it is beautiful
sometimes in this life we find sad,,, tears,,, grief,,, even disappointed
it was also part of the beauty

That's because,,,
we will never feel the beauty of happiness if we have never felt sad
we will never feel the beauty of laughter if we never felt the tears
we will never feel the beauty of joy if we never feel sorrow
and we will never feel the beauty of satisfaction if we don't ever feel disappointed

this is image is a screenshot i took from google shearch
thank you google my post trying to always say thank you could occupy the first page and first rank in google search
it's part of the beauty in my life
because i feel that it is beautiful
in essence,,, life is very beautiful
SO,,, feel it

kita bisa merasakan keindahan itu tergantung bagaimana kita merasakanya
pada hakikatnya hidup ini sangat indah
maka,,, rasakanlah!!!

31 comments:

  1. waduh saya mau coba menrjemahkan kok transalatenya gk berfungsi, jadi ya gk tahu harus komantar apa ni. hehe
    sory baru bsa hadir kembali mbk,, lgi sibuk otak-atik template blog saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee nggak masalah bass..
      Oohh yaa di utak utek biar bersinar templetnyea

      Delete
  2. *google translate mode on* :D hehee

    ReplyDelete
  3. The beauty of it is so beautiful, especially after we struggled to try to do something and be successful then the beauty of it would seem so beautiful. Did not it?

    by the way Google search results in your blog is so amazing.... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee that's called the most beautiful :-P
      Yeahh waaw amazing for me :-D :-P

      Delete
  4. It's true. Life is indeed beautiful. There are ups and downs. It's just the rhythm of life .

    Sometimes, rainwater that falls on the roof just feels wonderful speech if we understand it.

    Success for Muya friends .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmm yeah this is life!!!
      Bay the way thank you for your prayer

      Delete
  5. tampilan baru ya sist :)
    jadi cerah n cantix ky mba adminnya, hehehe :D
    happy blogging ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEPATU (sepakat dan setuju) mbak Indri :)

      Delete
    2. Hehee sista indri.. Yeah biar blognya secerah templetnya...

      Sist etika.. Kok nggak bawa sendal ajja.. Aku nggak biasa pakaii sepatu hahaaa

      Delete
  6. Selamat siang Mbak Muya maaf baru bisa berkunjung Mbak
    Maklum lagi Ibadah ceritanya hhh Maaf nih Mbak konci inggris
    Saya lagi macet jadi jika comments OOT Maaf yah Mbak Muya :)
    Salam sejahtera selalu buat Mbak Muya dan Sahabat semua :-d

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat malam kang saud..
      Maaf juga baru bisa balas hehe he

      Delete
  7. bingung mau komentar apaan, hehe
    ngasih selamat aja deh karena sudah ada di pageone google search

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas kunjunganya dan atas ucapanya

      Delete
  8. Keindahan itu akan terlihat jika kita mensyukuri apa yang ada dan menerima segala yang ada sebagai anugerah dari-Nya ... :-) puisi yang indah... salam kunjungan rutin ... saya jadi followernya lhooo :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee yeahh kamu benar.. Ooohh aku belum follow kamu yaa?
      Terkadang aku nggak bisa liat kotak follonya seseorang eee

      Delete
  9. Artikel yang bagus dengan gaya tulisan yang cantik
    oya ngomong punya cerita artinya apa ya???

    ReplyDelete
  10. Artikel yang mantap menggelora, hehe selamat menjalani aktivitas. :)

    ReplyDelete
  11. hidup itu indah apabila kita bisa menikmati hidup ini ya mbak dengan penuh semangat 45 hehehe ^^
    thanks mbak muya atas share nya ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. He.em rin... Tapi nggak usah pakai bambu runcing yaaa rin

      Delete
  12. Met siang mbak!Kesedihan itu awal dari sebuah keindahan ya mbak,sip deh!

    ReplyDelete
  13. Apapun peran dan ceritanya
    Hidup itu memang indah :)

    ReplyDelete
  14. Salam@pagi ... Setiap keindahan yang kita syukuri akan ditambahkan lagi oleh Tuhan, sehingga kita tidak pernah merasa bosan dengan hidup ini... karena segalanya adalah Indah..

    ReplyDelete

thank you for visiting here