Sunday, January 5, 2014

How to overcome laziness

Hello all,,,!!! Meet again with me!!! Muya cute
Speaking of laziness,,, everyone ever experienced a feeling lazy
It was the usual stuff
Here i will share a little about how to overcome laziness
To avoid feeling lazy we must have a way

Sometimes laziness comes to us,,, whether at work,learning,worshipping.
But do you know that lazy is the most important thing that can hinder the success
It could even lead to the failure
Don't you always maintain laziness
Well,,, this is part of how to overcome laziness
1. Doing sport
Doing sport can improve blood circulation.
If blood circulation smoothly we can be more healthy and spirit
Then the lazy feeling will go
2.Adequate rest
Adequate rest can avoid laziness, because with adequate rest we will not be sleepy.
Sleepiness is one of the causes of laziness
3.Thinking of benefit / avail
By thinking of the benefit / avail we will get then it will reduced the feeling lazy
4.Thinking of losses
Besides think of the benefits, we have to think of the loss too
5.Don't get used to delay the little things
By always delaying the little things we will be overwhelmed
6.Confidence
Confident,,, this is an important part to prevent laziness
7.Looking at the success of others
This doesn't mean envy,,, but this can encourage us to believe... " I should be able to do
Other people can to do...!!! Why i can not
8.Creating a written schedule
By having a schedule we can do what must be done first
With something scheduled!!! something it will feel lighter to done and not lazy to do
9.Having friends.
Friend that can motivate us..
Indeed the motivation of self is the most good things
But we need motivation from others to add the spirit and to throw lazy

I'm writing this post, because at these few days i'm lazy to write a post and blogwalking
Then one of my friends motivate me to always keep writing post
Only this can i writing how to overcome laziness
May be useful for you all
I'm sorry,,, if you think this doesn't fit with your thoughts

39 comments:

  1. halo juga muya lucu ... brtemu lg dg saya fiu imut .... hahahahaha

    dri kesembilan cara bgus semua nih ... dan ada lg yg menrt sy penting, mantapkan niat dulu .... :D betul betul betul .... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehee hmmm imutnya fiu..
      Terimakasih dan 100 untuk fiu imut :-P

      Delete
    2. hehehehe .... muya cute... :P
      100 buat muya aja tapi 1000 nya buat saya ... hehehe :D

      Delete
  2. niat yang paling utama, iyakan bebh

    ReplyDelete
  3. Nyimak saja saya tujuan hanya silaturahmi namun
    jika tidak pas sama topik soalnya konci inggris saya
    gak jalan kalau pake HP SALAM SUKSE Mbak Muya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pake kunci pintu kamar ada kan sob ? hehe

      Delete
    2. Kang saud..
      Butuh bantuan nggak untuk menjalankan?


      Tuuhh minta bantuan ke fiu

      Delete
    3. iya nh mw butuh kunci nomor brp ? hehehe

      Delete
  4. I agree with the above nine, but I would agree it starts with the intention of then trying to amuse himself for a moment before continuing to a short drive out of laziness.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tank you for your agree!!!
      Yes you are right. Everything it starts with the intention
      I agree with you and i will give my thumb for you :-)

      Delete
    2. Bagian kulo pundi mba e Thumb nya?
      Hihihiie. Maaf becanda aja

      Salam dari Blogger Pontianak
      Wishing you all success and Rewarding Year Ahead

      Delete
  5. Rasa malas itu emang sulit di hilangkan. tapi saya selalu mencoba untuk melawan rasa malas itu, dengan menulis jadwal kegiatan, sesuai dengan point ke 8, thanks mba muya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah terima kasih buatmu juga telah berkunjung kesini fazri

      Delete
  6. saya setujuah sekali mbk muya
    saya angkat jempol 4 deh buat mbk maya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee dua ajja dech ronny!!!
      Empat kebanyakann

      Delete
  7. nyimak memang kemalasan sangat berbahaya banget.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Begitulah..
      Tapi si adminya ini angat pemals

      Delete
  8. Don't apologize for your thoughts Muya, this is your blog to say what you feel. I think these are great ideas, I think getting out to meet some new people can help :-)

    Thank you for commenting on my blog lettersfromlaunna.blogspot.com ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok dear launna!!!and thank you very much for comment back here..
      I'm very glad to meet you

      Delete
  9. aduh...cas cis cus dalam bahasa Inggris, buruan minta om google bantu terjemahkan dech,
    salam dari Kalimantan Selatan

    ReplyDelete
  10. apa kabar mbak muya, semoga hari ini makin cantix aja ya :D kunjungan sahabat n silaturahmi aja ya, semoga sulses, amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kabar baik sist indri..
      Aamiiin buat doanya makin cantik dan sukses
      Teeima kasih

      Delete
  11. Selalu datang mengunjungi blog mbak muya salam hangat mbak

    ReplyDelete
  12. kunjungan perdana...mbak..!
    buka trnaslate dulu ya... hehehe..

    ReplyDelete
  13. Kalau saya menghilangkan kemalsan dengan cara main gitar

    ReplyDelete
  14. tips yang sangat bagus mbak muya cute :)
    saya juga sering banget nich mengalami kemalasan, terutama saat mendapat tugas pekerjaan, rasanya pengen menunda-nunda terus :) padahal itu nggak baik ya. Jadi harus segera di selesaikan agar beban tidak bertambah banyak. Bisa dicoba nih mbak muya tips nya :)
    terimakasih :)

    ReplyDelete
  15. secara garis besar.. tokh saya setuju.. memang harus seperti itu. . :)
    terimakasih tuk share nya ia ;)

    Wahidiyah Jakarta

    ReplyDelete
  16. baca sambil bengong, di kepala di kelilingi tanda ???? Hadeuhh

    ReplyDelete
  17. Ah saya mah teu ngarti neng nganggo bahasa inggris anu di Posting keun ku si neng teh.. Saya mah tiasa nyarios Sunda.. Asli Pribumi Indonesia saja saya mah.. Hapunten nya neng geulis.. Hehe.

    ReplyDelete
  18. kalau ibu-ibu seperti saya tidak boleh malas-malasan yak, selain ngurus 2 anak 1 suami, juga ngurus blog dan kerjaan,, yang penting pinter-pinetr ngatur waktu sajalah,, dan nantinya everything its okey.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siip.. Itu baru namanya Ibu-ibu yang bisa mengatur waktu,mudah2an nanti kalo muya jadi Istri saya bisa seperti Ibu Ana.. Huahaha.. ;-p

      Delete
  19. kalau pas lagi males getu, enak nya tiduran mbak hehehe pasti nanti setelah bagun, bisa semangat lagi :D

    ReplyDelete
  20. kalau pengen ngilangin malas, di kasih uang, pasti langsung semangat mbak eehehe :D

    ReplyDelete
  21. stop bermalas-malasan ya mbak. Sudah saat nya kita merajinkan diri hehe :D

    ReplyDelete

thank you for visiting here